L’Oficina Local d’Habitatge reobre al nou local del carrer Lloselles per atendre la demanda creixent

1544
Oficina Local d'Habitatge
Oficina Local d'Habitatge

L’Oficina Local d’Habitatge de Martorell (OLH) acaba de reobrir portes al nou local del carrer Lloselles, 66. Un espai molt més ampli que permet garantir i oferir una millor atenció a la ciutadania. En l’últim any, el servei ha doblat el número de sol·licituds tramitades i la demanda segueix creixent dia rere dia.

El nou local de l’OLH del carrer Lloselles ha permès crear fins a cinc punts d’atenció al públic, tres d’ells despatxos tancats que garanteixen al ciutadà la privacitat de la informació exposada i intercanviada amb els tècnics. A més, ara compta amb un gestor de torns que afavoreix la diligència en l’atenció al públic ja que assigna cada visitant, segons la temàtica de la consulta que vol realitzar, al tècnic que correspongui, ha explicat la responsable de l’OLH, Mertixell Sánchez.

Meritxell Sánchez, responsable OLH

Tots els ciutadans de Martorell poden adreçar-se a l’OLH per rebre informació i orientació en matèria d’habitatge. S’hi poden tramitar ajuts com el del pagament del deute de lloguers i hipoteques, el de rehabilitació d’edificis d’ús residencial o el d’accés a un nou habitatge provinent de desnonament.

La Borsa d’Habitatge de lloguer social es gestiona també a l’OLH, des d’on constantment es localitzen i es capten habitatges aptes per incloure’s a la borsa, es tramiten les sol·licituds per accedir-hi i es media entre propietaris i llogaters per garantir el compliment dels contractes i el bon ús dels habitatges de la borsa.

Tanmateix, a l’OLH també s’hi troben els Serveis d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH) que actuen de mediadors en els casos de persones amb deutes hipotecaris o de lloguers amb entitats financeres, donen cobertura també a altres municipis del Baix Llobregat Nord.

A més a més, l’Ajuntament de Martorell va habilitar a principis d’any una oficina a la planta baixa de l’Ajuntament enfocada íntegrament en la gestió de les sol·licituds per accedir als habitatges de protecció oficial de La Sínia. Per demanar cita prèvia envieu un correu electrònic a lasinia@martorell.cat.

L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dijous, de 9.30 a 13.00h, i dimecres, de 17.00 a 19.00h, però podeu adreçar-vos a l’OLH també trucant al telèfon 93 775 00 50 o enviant un correu electrònic a olh@martorell.cat.