L’onada de calor incrementa el nombre de banyistes a la piscina d’estiu i al CE La Vila

532

L’onada de calor que des del cap de setmana passat hi ha a Catalunya ha provocat un augment de banyistes de la piscina d’estiu i del Complex Esportiu La Vila de Martorell, que aquests dies registren entrades molt superiors a les que tenen habitualment a començament d’estiu. Diumenge, més de 1.600 persones van utilitzar la piscina d’estiu.

Fa quatre dies que els valors en els observatoris s’enfilen per sobre els 30 graus. Això ha fet que les piscines municipals de Martorell hagin tingut un augment considerable d’usuaris durant aquests dies. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva explica que “hem constatat que el mes de juny ha estat el més concorregut dels darrers anys, amb xifres molt similars al 2012, que també va ser molt calorós. Les xifres han crescut, aquest any, tant en número d’usos com en abonaments de temporada d’estiu”.

Diumenge, rècord de banyistes

Habitualment, els caps de setmana el nombre de banyistes és superior que en els dies laborables. La calor intensa d’aquests dies ha fet, segons Leiva, que “diumenge vam tenir rècord d’assistència de públic on més de 1.600 persones van utilitzar la piscina municipal d’estiu durant tot el seu horari d’obertura”.

Pel que fa a nombre d’entrades puntuals, “s’han venut prop de dues-centes més que l’any passat” el més destacat de la temporada d’estiu és, fins ara, “l’increment de l’ús d’abonats de temporada que són majoritàriament la majoria de banyistes de Martorell, dels adults amb abonament estable als serveis del Departament d’Esports”.

Un altre aspecte destacat que es desprèn del primer mes de temporada de la campanya d’abonaments de temporada a la piscina d’estiu és “l’augment d’un 80% d’usos de les persones amb abonament de gent gran”, apunta Leiva.