L’ONG Ocularis organitza aquest dissabte un concert solidari a l’Enrajolada

398

L’ONG Ocularis organitza aquest dissabte 1 d’agost un concert solidari per destinar fons a projectes d’ajut mèdic a la població de Senegal i Moçambic, que tindrà com a escenari els jardins de l’Enrajolada. La cita compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i la participació de tres formacions musicals, començarà a les 22.00h i és gratuïta. Els beneficis obtinguts al servei de bar es destinaran a millorar els recursos amb els que compten els metges i oftalmòlegs dels països africans.

Aquest és el primer cop que l’ONG organitza un concert a Martorell. Arnau Cintas & The Socks Shop, I-Shence i Mama Patxanga són les tres formacions musicals que hi contribuiran amb la seva actuació musical. Com explica la col·laboradora de l’ONG i encarregada del seu web i de les xarxes socials Laia Prat, “volem que tothom s’apropi a l’Enrajolada. L’entrada és gratuïta, però podrà fer una aportació econòmica amb les consumicions del servei de bar. Animem tothom a passar una bona estona amb nosaltres”.

Una ONG amb arrel de Martorell
Ocularis és una ONG creada fa cinc anys arran d’una iniciativa que va començar el martorellenc Joan Prat, cap de servei d’oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. El seu objectiu és, com explica Prat “destinar els diners que acaptem a portar metges cap a Senegal i Moçambic perquè atenguin la població i ajudin a formar els metges locals, que tenen poca formació en òptica i oftalmologia”.