Maria Batet descobrirà com estimular la creativitat dels fills en el marc del projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’

666
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

Les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner acolliran el proper 3 de desembre, a les 17.30h, el taller ‘El pensament creatiu, ajuda’ls a tenir bones idees’, per estimular la imaginació dels fills. Anirà a càrrec de la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, dins el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME).

La conferència, organitzada per les regidories de Promoció Econòmica i d’Ensenyament, pretén ajudar les famílies a fomentar el pensament creatiu dels seus fills, potenciant la importància i necessitat d’educar la mirada creativa des de casa. Els assistents s’emportaran pautes clares per aconseguir que els seus fills tinguin moltes i bones idees. Descobriran jocs fàcils i divertits per pensar i crear, i construiran un kit creatiu per regalar-los.

Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

El taller és gratuït, durarà aproximadament una hora, i s’adreçarà a mares i pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys. Per participar-hi cal omplir el formulari online. Les famílies que ho necessitin disposaran d’un servei d’acollida pels seus fills durant la conferència.

La proposta s’emmarca en el projecte educatiu ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’, impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Un recurs per fomentar els valors de l’emprenedoria en els alumes del cicle superior de Primària. Enguany hi participen les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró.