Maria Batet ensenya a les famílies camins alternatius en l’educació dels seus fills

641
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

La professora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet va impartir, dimarts passat al Molí Empresa, el taller per a famílies ‘Com s’educa quan tot canvia tant ràpidament?’. L’objectiu va ser oferir pautes sobre la necessitat d’educar els nens i nenes en l’art de saber trobar sempre camins alternatius.

La xerrada va comptar amb l’assistència d’una vintena de mares i pares amb fills d’entre 0 i 16 anys. La conferència va estar emmarcada en el projecte educatiu ‘Cultura Emprenedora a l’Escola‘, en el qual hi particien les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda, Lola Anglada i El Pontarró.

“Hem de treballar amb els nostres fills sobretot en les coses que els entusiasma fer i ajudar-los a que siguin més curiosos, més oberts de mentalitat i amb més idees per trobar altres camins”, va dir Maria Batet. Durant la xerrada, la ponent va ensenyar dinàmiques senzilles per practicar a casa amb els nostres fills per ajudar a fomentar la seva creativitat i despertar el seu interès per desenvolupar idees creatives mitjançant el joc i d’aquesta manera trobar solucions alternatives a diferents problemes que es plantegen en el dia a dia.

Els assistents van poder reflexionar sobre la importància i necessitat d’educar els nens i nenes en la pedagogia de la possibilitat. La valoració dels assistents va ser molt positiva, sobretot per l’entusiasme i la iniciativa de la ponent.