Martí Ezcurra viatja a Gijón per disputar l’estatal de natació i acostar-se a les medalles

752
Martí Ezcurra-CNM
Martí Ezcurra-CNM

El nedador del Club Natació Martorell, Martí Ezcurra (2004), ja és a Gijón (Astúries) per nedar aquest divendres la prova dels 100 metres braça en el Campionat d’Espanya d’hivern de categoria infantil. El martorellenc ha estrenat enguany la nova categoria però això no ha estat un impediment per tornar a prendre part en l’estatal. Aquesta serà la tercera vegada que Ezcurra sigui en una cita estatal però serà la primera que disputi lluny de Catalunya, on havia nedat les dues ocasions anteriors.

Gijón serà la segona gran cita de la temporada d’hivern. La primera va ser al Campionat de Catalunya, el mes de desembre, on va signar una molt bona competició: dues medalles van ser el premi per a Ezcurra, que va rebaixar la seva millor marca en els 100 metres braça. El nedador martorellenc va guanyar la medalla de plata en els 50 metres braça i la medalla de bronze en la prova dels 100 metres braça.

El temps d’1’12″7 als 100 metres braça li va valer un dels dos primers metalls del curs i, a més, la mínima per al campionat estatal. Per ser a Gijón li calia 1’13″45 i el temps d’Ezcurra en la final de Catalunya en els 100 metres braça li va portar un doble premi. Aquest curs, la seva millor marca ha estat, fins i tot, més baixa, amb un temps d’1’11″7.

Ja centrat en l’estatal, el martorellenc es pren el primer estatal de categoria infantil amb la prova dels 100 metres braça com a prioritat. “Vaig a competir, ja veurem què arriba quan comenci la competició, ha dit Ezcurra.

Martí Ezcurra, nedador CN Martorell

Tot i que es troba a l’equador del curs, el nedador martorellenc creu que està fent un bon paper aquesta temporada, i observa progressió i millores en les proves que ha nedat.

Martí Ezcurra, nedador CN Martorell

Martí Ezcurra nedarà la prova de 100 metres braça demà, a les 12.21h, a la piscina del Club Natación Santa Olaya, en la segona sessió del campionat, que comença aquesta tarda i clourà diumenge.