Martorell acollirà dissabte una jornada esportiva de la campanya ‘Juga Verd Play’

576

Aquest dissabte 27 de febrer, el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) promou una jornada esportiva dins el programa de jocs esportius ‘Juga Verd Play’. Aquesta iniciativa formenta els valors i la participació efectiva de familiars, tècnics i dinamitzadors de joc.

La pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal serà l’escenari de la campanya ‘Juga Verd Play’, una iniciativa que, segons la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, proposa “un canvi de paradigma

on la finalitat és educar en valors a través de l’esport. Des de l’Ajuntament de Martorell donem suport a aquesta campanya perquè la finalitat no és competir al cap de setmana sinó practicar esport per aprendre i compartir”.

Participació de l’AE Martorell

L’activitat esportiva de la campanya ‘Juga Verd Play’ es fonamenta en tres pilars: els valors compten en el resultat final, la implicació efectiva de tots els agents (familíes, tècnics, dinamitzadors de joc,..), i planteja un format de competició sobre 10 punts al resultat d’un partit on s’integren els valors i els marcadors gràcies a l’ús de les noves tecnologies.

Leiva explica que “aquesta campanya promou la interrelació entre els nens i nenes de diferents entitats i escoles, busca la part més lúdica de l’esport i fomenta la cooperació, l’autoestima, la integració, la tolerància i la responsabilitat”.

La jornada esportiva es dividirà en dues parts d’una durada de 45 minuts aproximadament: activitats lúdiques i partits reduïts amb un seguit de jocs varitats, participatius i inclusius. Entre els equips que hi participaran destaquen els equips benjamí C i D de l’Associació Esportiva Martorell.