Martorell acomiadarà aquest dimecres Jordi Fusalba Soriano, mort sobtadament

660

Martorell acomiadarà aquest dimecres (11.00h, Església de Santa Maria, La Vila) a Jordi Fusalba Soriano, el jove que va morir de forma sobtada la matinada del 13 d’agost després de participar en un dels actes de la Festa Major. Segons ha confirmat la família de Fusalba, la vetlla s’obrirà demà dimarts a partir de les 10.00h a Pomfusa.

L’esport de Martorell està de dol i totalment consternat per la mort de forma sobtada de Jordi Fusalba Soriano (Martorell, 1994), exjugador, coordinador i entrenador de l’equip cadet femení del Club Bàsquet Martorell, a l’edat de 22 anys. Fill del president del CB Martorell, Miquel Fusalba, i germà del jugador del primer equip de l’entitat, Albert Fusalba, ha viscut una vida lligada al bàsquet. Va ser jugador de l’entitat en tots els equips fins a la temporada 2010-11 quan es va retirar. El curs passat va entrenar l’equip cadet femení i la propera temporada, a més, havia de ser el segon tècnic del sènior femení de l’entitat.

En la seva etapa acadèmica, Fusalba va estudiar Primària a l’escola Vicente Aleixandre i l’ESO, a l’Institut Pompeu Fabra. Actualment estudiava al Centre Politècnic Villar, de Barcelona, en la formació com a tècnic d’imatge i so. Fusalba va fer pràctiques a Ràdio Martorell. A més va ser integrant de la Martukada Martorell, que ahir li va rendir un record durant l’actuació de les festes.