Martorell celebra la diada de Sant Jordi amb un recital poètic i la lectura dels Premis Vila

324

Aquest dilluns, 23 d’abril, Martorell respirarà un gran ambient literari amb motiu de la diada de Sant Jordi. El Gremi de Llibreters, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, ofereix un gran assortit de títols en la carpa situada a la plaça de les Cultures on s’exposen més de 10.000 exemplars per a petits i grans. A cada comprador se l’obsequiarà amb una rosa. En altres punts del municipi també hi haurà la possibilitat de comprar llibres i roses.

Recital poètic i lectura dels Premis Vila
A les 18.00 hores, hi haurà el tradicional recital poètic de la Coral del Barri Rosanes a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Tot seguit, es farà la lectura de les obres guanyadores dels premis locals del Premi Vila de Martorell 2012.

Propostes d’autors locals
El Sant Jordi 2012 es presenta amb moltes novetats d’autors locals. Destaquen Bon cop de falç, d’Andreu González Castro; La Nit que van ploure bitllets i altres històries de Martorell, de Jordi Benavente; Estela de un héroe, de Natàlia i Daniel Demidoff o Buscar trabajo para Dummies, de Mònica Piera.

També hi ha altres propostes d’autors vinculats a Martorell, com ara, Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat, d’Anna Roig, cantant i professora de l’Escola Municipal de Música de Martorell amb la il·lustració de la martorellenca Clara-Tanit Arqué. A més, Josep Suñol i Garriga. Viure i morir per Catalunya, de Jordi Badia, cap de premsa de l’Ajuntament de Martorell.