Martorell celebra la I edició del Mercat d’Intercanvi a la rambla de les Bòbiles

339

Martorell va celebrar, ahir al matí a la rambla de les Bòbiles, la primera edició del Mercat d’Intercanvi de Martorell. Una quinzena de persones van oferir els seus productes per intercanviar amb la resta de participants. Prop de dos-cents curiosos van passejar-se per la rambla per conèixer de més a prop l’activitat. El mercat l’ha organitzat la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell.

Activitat cooperativa i solidària
L’activitat va servir als participants la possibilitat d’intercanviar objectes en bon estat per uns altres, sense l’opció de comprar-los. Durant el matí es van intercanviar joguines, electrodomèstics, roba, CD, DVD i llibres.
És una activitat cooperativa i solidària que es duu a terme a Catalunya des de fa més de 25 anys i que en la darrera dècada s’ha anat estenent per tot el país. Per a participar-hi calia inscriure’s prèviament.

Hi haurà segona edició
Els participants volen repetir l’experiència però obrint la possibilitat de vendre els objectes i no només intercanviar-los. En una enquesta de valoració de la jornada, els participants van valorar positivament la rambla de les Bòbiles com a escenari de l’activitat, l’horari i l’oferta dels productes. Des de la regidoria de Medi Ambient s’ha confirmat que hi haurà una segona edició.