Martorell dedica un minut de silenci a les víctimes de l’accident de trànsit a Freginals

380

L’Ajuntament de Martorell s’ha sumat al dol per les víctimes de l’accident de trànsit a Freginals (Montsià) amb un minut de silenci, aquest vespre, a la Plaça de la Vila, abans de l’inici de la sessió plenària corresponent al mes de març. A més, les banderes situades al balcó de l’Ajuntament s’han col·locat a mitja asta durant tot el dia.

Martorell ha tingut un record per les víctimes de l’accident de trànsit a Freginals amb un minut de silenci a la Plaça de la Vila. Aquest diumenge una tretzena de noies estudiants de diferents nacionalitats van morir en un tràgic accident d’autocar, a l’AP7 a l’alçada de Freginals. Les víctimes, diverses nacionalitats, tornaven de les Falles de València cap a Barcelona. El sinistre va provocar una trentena de ferits que van ser atesos en hospitals de Vinaròs, Tortosa, Amposta, Reus i Tarragona. Posteriorment, d’altres van ser traslladats en diversos centres de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que “expressem el nostre condol i solidaritat a les famílies i amics de les víctimes que van patir aquest tràgic accident a Freginals”. En el minut de silenci hi ha assistit el consistori en ple.