Martorell enceta la capitalitat del futbol català durant tot aquest cap de setmana

366

El Complex Esportiu Torrent de Llops ha estrenat aquest divendres a la tarda la VI edició de la Festa del Futbol Català que organitza anualment la Federació Catalana de Futbol. En aquesta primera jornada han entrat en competició els equips benjamins i alevins en la fase de lligueta. Els tres camps de futbol han albergat una bona presència d’aficionats dels principals clubs catalans.

Torrent de Llops s’ha vestit de gal·la pel tret de sortida a la VI Festa del Futbol Català, que té de nou com a seu Martorell -igual que el 2012- durant tot el cap de setmana. La festa s’ha iniciat amb un competit partit entre els alevins del RCD Espanyol i del FC Barcelona. També han participat en aquesta primera jornada els benjamins del Cornellà, el Camprodon, el Gimnàstic de Manresa, l’Atlètic Segre, el Reus Deportiu i la Damm, i els alevins del FC Barcelona, Espanyol, Figueres, Gimnàstic de Tarragona, Cornellà, Lleida Esportiu, Girona i Damm.

La jornada s’ha desenvolupat amb tota normalitat i amb un ampli desplegament. Una trentena d’efectius de la Federació Catalana de Futbol ho han fet possible, i el CF Martorell ha aportat un gran nombre de nens del seu futbol base ajudant en les tasques de recollir pilotes durant els partits.

En total, es preveu que participin d’aquest esdeveniment un miler de jugadors i que passin per les instal·lacions martorellenques al voltant d’unes 10.000 persones, arribades des de diferents punts de Catalunya.

Màxima activitat i partits televisats

Durant les jornades de dissabte i diumenge es jugaran 28 partits a Torrent de Llops -incloent les vuit finals-, i 9 finals de futbol sala al Pavelló Esportiu Municipal. Per la jornada de dissabte, Esport3 televisarà la final de futbol infantil-aleví femenina (13.00h), i també dos partits en categoria masculina: el Gimnàstic de Tarragona-FC Barcelona d’alevins (10.15h), i el FC Barcelona-Cornellà de benjamins (11.45h).

Per diumenge, la televisió pública catalana oferirà les semifinals en categoria aleví (10.30h), i les finals en benjamí (11.45h) i aleví (13.00h).