Martorell es bolca amb La Marató de TV3 en una munió d’actes solidaris

377

Martorell ha participat activament durant aquest cap de setmana en els diversos actes solidaris que s’han organitzat amb motiu de La Marató de TV3 dedicada a la diabetis i l’obesitat. La majoria d’actes que s’han fet han recaptat fons i en els propers dies es podrà confirmar la xifra definitiva recaptada aquests dies al municipi.

A la plaça de les Hores, l’Associació de Veïns del Pont del Diable ha dut a terme la VII edició del Cuina i Mercat Solidaris. S’han recollit plats cuinats i aliments que, tant particulars com establiments de la població, han aportat. Després s’han repartit les racions en carmanyoles, que s’han posat a la venda, i la recaptació està destinada a La Marató de TV3.

L’auditori del Centre Cultural s’ha omplert de gom a gom per gaudir d’una marató de teatre, música, dansa, màgia i teatre. Un espectacle molt aplaudit per als assistents i que també ha servit per comprovar el bon estat de salut de l’Aula de Teatre, qui l’ha organitzat. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Xavier Fonollosa.

Dissabte, una quinzena de persones van fer un busseig esportiu gratuït a la piscina del CE La Vila, una activitat promoguda per Yahoo, Club de Submarinisme de Martorell. També dissabte, a El Progrés, la Banda Simfònica va fer el tradicional Concert de Nadal i la recaptació es va destinar a La Marató de TV3.

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Vicente Aleixandre va recaptar, fa quinze dies, uns 1.600 euros per La Marató de TV3 amb un seguit d’activitats amb el lema Mou-te amb el Vicente.