Martorell es convertirà, un any més, en la capital de Catalunya de futbol i futbol sala

370

Martorell tornarà a convertir-se en la capital de Catalunya de futbol i futbol sala el proper cap de setmana 10, 11 i 12 de juny sent l’escenari de la VII edició de la Festa del Futbol Català. Per segon any consecutiu i per tercera vegada, les instal·lacions del Complex Esportiu Torrent de Llops i el Pavelló Esportiu Municipal acolliran les finals dels campionats de Catalunya de futbol i de futbol sala.

Martorell serà una vegada més -tal com ho va ser l’any 2012 i el 2015- la seu del millor futbol i futbol sala base del nostre país el proper divendres dia 10, dissabte 11, i diumenge 12 de juny. Els partits de futbol es concentraran al Complex Esportiu Torrent de Llops mentre que els de futbol sala tindran lloc al Pavelló Municipal.

Des de la temporada 2009-2010, la FCF organitza la Festa del Futbol Català, que agrupa les finals dels Campionats de Catalunya de Futbol Base i les de la Copa Catalunya de futbol sala base durant tot un cap de setmana i en una mateixa seu.

Dilluns, 6 presentació

Per donar el tret de sortida a aquesta edició de la Festa del Futbol Català i presentar el calendari de la competició i els equips que hi participaran, es realitzarà un acte de presentació el proper dilluns 6 de juny, a les 13 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell (Plaça de la Vila, 46).

A l’acte hi assistirà l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; la regidora d’esports de la localitat, Belén Leiva; el vicepresident de la FCF Joan Josep Isern; el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; i un representant del CF Martorell.