La nit del 31 de desembre, Martorell donarà la benvinguda el 2019 amb festa grossa. Les 12 campanades es viuran, un any més, a la plaça de les Hores. L’Ateneu, El Progrés i el recinte firal de Ca n’Oliveras acolliran diferents propostes de ball per a tots els públics.

De manera espontània, l’any 1987 la família Fora-Artiaga va celebrar el Cap d’Any amb les campanades del rellotge de la plaça de les Hores, tot emulant la Puerta del Sol de Madrid o la plaça Sant Jaume de Barcelona. Des d’aleshores, cada any són més els martorellencs que es troben la nit de 31 de desembre en aquest indret per rebre junts l’Any Nou. L’any passat s’hi van congregar prop de 500 persones.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, destaca que, ara fa tres anys, l’Ajuntament de Martorell va voler sumar-se a la iniciativa popular i vestir-la amb discjòqueis i grups d’animació per a atraure més públic. En aquesta ocasió, l’espectacle el garantiran els Led Brothers amb una combinació de llums, música i ball.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Per celebrar les primeres hores de 2019, Ca n’Oliveras es transformarà en una macro pista de ball amb la música més actual i els èxits de sempre a càrrec de Rafa Martínez Dejotadeu. Més de 20.000 watts de so, llums, caps mòbils, làsers, flaixos, fum, confetti i l’animació d’Amics Zancos i Leds Brothers. Les entrades es poden comprar a www.ticketea.com, l’aforament és limitat i està prohibida l’entrada als menors de 16 anys.

L’Ateneu de Martorell programarà una festa especial de Cap d’Any amb entrada gratuïta i accés a partir de les 01.00h. El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés organitzarà un sopar, a partir de les 21.00h, ball i cotilló de Cap d’Any amb l’Orquestra Blue Magnòlia. Per a més informació i venda d’entrades cal trucar al telèfon 93 775 25 86.