Martorell es mulla per l’esclerosi múltiple nedant un total de 64.950 metres a les piscines

427

Més de 500 persones van participar, diumenge, a Martorell en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple que va tenir a les piscines del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i del Complex Esportiu La Vila. A la piscina d’estiu, més de 400 usuaris van gaudir d’una sessió gratuïta d’aiguagim després de llençar-se tots a l’hora a l’aigua i 68 persones van nedar 64.950 metres de distància en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Els banyistes martorellencs van participar activament en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la piscina municipal d’estiu, al CIES, i al CE La Vila. L’objectiu és sensibilitzar la població convidant-los a nedar solidàriament per aquesta causa.

Salt col·lectiu i sessió d’aiguagim
A la piscina d’estiu, els usuaris se’ls va convidar a sortir de l’aigua i fer un salt col·lectiu a la piscina per tal de donar més rellevància a l’acte. La principal novetat va ser una sessió d’aiguagim a càrrec de Mercè Domènech, monitora del departament d’Esports, que va estat molt seguida per als usuaris.

En l’acte hi van assistir la regidora d’Esports, Belén Leiva, i de Serveis Socials i Joventut, Cristina Dalmau. La jornada, que promou la Fundació Esclerosi Múltiple, es van desenvolupar en més de 600 piscines d’arreu de Catalunya. Durant la jornada es van recaptar 320 euros en donatius i marxandatge de l’activitat.