Martorell, escenari de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions base de futbol sala

334
Víctor Cecília, jugador Sala5 Martorell (FCF)
Víctor Cecília, jugador Sala5 Martorell (FCF)

Els propers 25, 26 i 27 de gener Martorell acollirà la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de futbol sala que es jugarà a Madrid el mes de febrer. Martorell serà la seu de les prèvies en les categories sub16 i sub19, i ho farà amb dos jugadors que jugaran a casa.

Ibai Espinosa, que milita al cadet A del Sala5 Martorell, vestirà la quadribarrada sub16. En el cas de Víctor Cecilia, ho farà amb la sub19, la temporada en què ha tornat al Sala5 Martorell després de 6 cursos al FC Barcelona.

Madrid, Castella La Manxa i el País Basc seran els rivals amb qui lluitaran per l’única plaça que els doni accés a la fase final. Només el guanyador de cada categoria assolirà la fase final de la cita estatal.

Catalunya, al Pavelló Esportiu Can Cases

Els partits començaran el proper divendres 25 de gener: Catalunya sub16 debutarà contra Madrid al Pavelló Esportiu de Can Cases (10.30h), jugarà contra el País Basc dissabte (10.30h) i tancarà la fase prèvia contra Castella La Manxa (diumenge, 10.30h). En categoria sub19, Catalunya tindrà els mateixos encreuaments tot i que jugarà els seus partits dues hores més tard, a les 12.30h.