Martorell ho té tot a punt per rebre la nova dècada amb molta festa

1158

Martorell es prepara per donar la benvinguda al 2020. Les 12 campanades es viuran a la plaça de les Hores, seguint la tradició impulsada pels veïns. L’Ateneu de Can Carreras, El Progrés i el recinte firal de Ca n’Oliveras acolliran diferents propostes de ball per a tots els públics, fins ben entrada la matinada.

L’any 1987, la família Fora-Artiaga va menjar-se el raïm de Cap d’Any amb les 12 campanades del rellotge de la plaça de les Hores, emulant la Puerta del Sol de Madrid o la plaça Sant Jaume de Barcelona. Des d’aleshores, cada any són més els martorellencs que surten al carrer i es troben la nit del 31 de desembre en aquest indret per acomiadar l’any plegats. L’any passat s’hi van congregar prop de 500 persones, ha destacat el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

El Progrés organitzarà, a partir de les 21.00h, sopar, ball i cotilló de Cap d’Any amb el grup Solimar. Informació i venda d’entrades a l’Oficina del Centre Cultural i Recreatiu El Progrés (carrer del Mur, 64), o al telèfon 93 775 25 86, de 17.00 a 20.00h.

Andreu González, regidor de Cultura

A l’Ateneu de Can Carreras hi ha prevista una Gran Revetlla de Cap d’Any, a partir de les 23.30h. A la Nau 2 de Ca n’Oliveres, Festa de Cap d’Any Generació ESO, a partir de les 01.00h, amb la música més actual i els èxits de sempre punxats per DJ Like. Entrada per a majors de 16 anys. Cal recollir invitacions a les oficines d’Atenció del PMSAPM. Aforament limitat.