Martorell i Sant Andreu de la Barca impulsen un programa de ‘mentoring’ per a joves

385

Els ajuntaments de Martorell i Sant Andreu de la Barca, a través dels seus centres de Promoció Econòmica i amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsen un programa de mentoring adreçat a Joves Emprenedors. Aquest programa és promogut per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya www.autoocupacio.org, en el marc de les xarxes Youth Business Spain i Youth Business International, amb presència a 40 països.

El programa consisteix en què empresaris, en qualitat de mentors voluntaris, ofereixin el seu temps per acompanyar les persones emprenedores de 18 a 35 anys en l’arrencada i consolidació dels seus projectes empresarials, en un context de comprensió i confiança mútua. Fins a dia d’avui, 240 joves emprenedors i 121 mentors catalans s’han beneficiat del programa.

El mentoring consisteix en ajudar el jove emprenedor a afrontar reptes, a identificar solucions i en acompanyar-lo en la presa de decisions, en un context de comprensió i confiança mútua que faciliti el seu desenvolupament personal i professional.

Els interessats a participar-hi com a voluntari/mentor o com a jove emprenedor poden contactar amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (Tel. 93 775 31 01 o moliempresa@martorell.cat) o amb l’Agència de Desenvolupament Local Escoles Velles de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Tel. 936 356 407 o iortega@sabarca.cat).