Martorell inclou tres activitats familiars a la campanya turística comarcal ‘El Supermes’

376

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Cultura, ha inclòs tres activitats locals a la campanya El Supermes, de promoció del turisme familiar a la comarca. La ludoteca de l’Olambreta, el taller de cinema Zinemàtic, i la visita al refugi antiaeri són les aportacions locals a la programació. Aquesta és una iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que es duu a terme durant tot el mes d’abril.

La nostra localitat promocionarà, a través dels Museus de Martorell, activitats familiars gratuïtes per descobrir espais patrimonials. Una d’elles és la ludoteca de l’Olambreta, que es fa habitualment els dimecres de 17.00 a 19.30h a l’Enrajolada Casa Museu Santacana. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de l’Ajuntament, Sergi Corral, destaca que “permet a infants de 3 a 8 anys i a les seves famílies descobrir com era i com vivien en una casa benestant de finals del segle XIX”.

Una altra activitat de l’Enrajolada que s’inclou a la campanya és el Zinemàtic, un taller per a infants de 3 a 12 anys i familiars per gaudir dels mecanismes cinematogràfics antics i primitius. Es farà el diumenge 24 d’abril, d’11.00 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h.

Per altra banda, s’inclou la visita al refugi antiaeri de la plaça de la Vila dels dies 15, 16 i 17 d’abril d’11.00 a 14.00h. “Una visita que val molt la pena a un refugi que fa 77 anys que es va construir i que de ben segur que moltes persones no han visitat encara”, explica el regidor Corral. En genèric, es convida tots els participants al Supermes a assistir a les activitats de la Fira de Primavera, del 22 al 25 d’abril.

Per reservar plaça per l’Olambreta, el Zinemàtic o la visita al refugi antiaeri, cal posar-se en contacte amb Museus de Martorell, al correu museus@martorell.cat o bé al telèfon 93 774 22 23.

El Supermes, iniciativa de promoció del turisme familiar al Baix

El Supermes és una campanya inèdita a Catalunya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que vol convertir la comarca en un referent del turisme familiar del país. Durant tot l’abril, les famílies podran gaudir d’activitats i propostes exclusives i/o descomptes especials en diferents espais. També es preparen concursos, com el d’escollir nom per a la nova mascota de la campanya, una puput. Totes les propostes s’inclouen al web www.elsupermes.cat.