Martorell ja respira Carnaval, la gran festa del color i la disbauxa

2643
Carnaval 2018
Carnaval 2018

Unes 1.700 persones, repartides en 35 colles, s’han apuntat a la rua de Carnaval 2019, que se celebra aquest dissabte, 2 de març. La Regidoria de Cultura ha augmentat enguany la quantia econòmica dels premis. Els principals atractius de la festa seran la rua, la Gran Ballada, el sopar i el ball a Ca n’Oliveras.

Les colles participants es concentraran, a les 17.00h, al carrer del Mur i, a les 17.15h, participaran de la Gran Ballada. A les 18.00h, engegarà la rua des del carrer del Mur, tal i com indica el tècnic de Cultura, Ricard Pardo. El recorregut passarà pel carrer de Pau Claris, l’avinguda dels Germans Martí, la plaça del Vi, la rambla de Les Bòbiles, el carrer de Jacint Verdaguer, la carretera de Piera, el carrer de Montserrat i la Nau 1 de Ca n’Oliveras, on és prevista l’arribada cap a les 21.00h.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura

En aquest indret es lliuraran els premis i se celebrarà el sopar de colles, acompanyat de dues sessions musicals amb discjòqueis, una de familiar (21.30h) i una altra de golfa (01.00h) per a majors de 16 anys, que requerirà recollir entrada a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

En cas de pluja, totes les activitats se celebraran a Ca n’Oliveras. Per més informació al moment, sintonitzar Ràdio Martorell (91.2FM) i seguir les xarxes socials de l’Ajuntament. L’etiqueta #FesthoalCarnavalMartorell voldrà aglutinar l’espai a les xarxes.

Augmenta la dotació econòmica dels premis

Pel que fa als guardons, es concedirà un 1r Premi a la Millor Disfressa (1.000 euros), un 2n Premi a la Millor Disfressa (600 euros), un 3r Premi a la Millor Decoració de Carrossa (500 euros), un 4t Premi a la Millor Coreografia (400 euros) i un Premi Especial de la Regidoria de Salut al foment d’hàbits saludables (200 euros). Serà per a la colla que millor representi un hàbit saludable tant en nutrició, activitat física o descans.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura

Concert Hotel Cochambre

Aquest divendres, 1 de març, nit prèvia a la celebració del Carnaval, es podrà gaudir de l’actuació d’Hotel Cochambre, a les 23.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveras. Les entrades a taquilla costaran 6 euros, anticipades 5 euros general i 4 euros per a joves fins a 25 anys, majors de 65 anys o pensionistes. Venda d’entrades anticipades fins a un dia abans de l’espectacle als punts d’informació del PMSAPM i a entrapolis.com.

Hotel Cochambre

Carnaval Infantil

La festa continuarà el diumenge, 3 de març, amb el Carnaval Infantil de l’Esplai Guspira que, com és habitual, inclourà una rua pels voltants dels barris del Camí Fondo i Les Bòbiles, un espectacle i lliurament de premis a la plaça de les Cultures, a partir de les 11.00h.