Martorell participa en la manifestació de la Via Lliure a la Meridiana de Barcelona

325

Martorell ha participat activament en la manifestació de la Via Lliure que ha tingut lloc a la Meridiana de Barcelona i que, segons l’Assemblea Nacional Catalana, s’hi han aplegat uns 2 milions de persones tot i que la Guàrdia Urbana n’ha xifrat 1,4 milions. L’alcalde Xavier Fonollosa i la majoria de representants del govern municipal hi han assistit per reivindicar la independència de Catalunya.

Després de celebrar la Diada a casa, molts martorellencs han trepitjat la Meridiana de Barcelona per reivindicar la plena sobirania nacional. Com va passar en les manifestacions de l’any 2012 (reclamació d’un estat propi); 2013 (via catalana donant-nos les mans) i 2014 (mosaic de la V) aquest any no ha estat una excepció i Martorell també ha reclamat la república catalana.

Cal destacar la presència dels Gegants de Martorell, a més, de diferents representants d’entitats locals a la Meridiana.

En campanya electoral

Aquest dissabte, a les 19.00h, la candidatura Junts pel Sí farà un acte a l’amfiteatre del passeig Catalunya amb Artur Mas (número 4 per Barcelona) i els membres de la candidatura, Anna Simó, Eduardo Reyes, Fabián Mohedano i Joan Ramon Casals. L’acte serà presentat per l’alcalde Xavier Fonollosa.

Els mitjans de comunicació públics cobriran els actes electorals a través de Ràdio Martorell (91.2FM), el web martorell.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Twitter @AjuntaMartorell). L’emissora municipal realitzarà cobertura informativa la jornada electoral del 27S.