Martorell pren part en una Trobada de regidors de Cultura amb el conseller Mascarell

393

Martorell ha estat un dels prop de 170 municipis catalans que ha participat aquest matí de dissabte en la Trobada de regidores i regidors de Cultura, celebrada al Teatre Nacional de Catalunya. En la reunió, presidida el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, s’han presentat els instruments culturals que resten a disposició dels municipis. En representació municipal hi ha assistit el regidor de Cultura Sergi Corral i el tècnic de Cultura Ricard Pardo.

A la Trobada, presidida pel Conseller de Cultura Ferran Mascarell, hi han assistit caps d’àrea del seu departament i regidors i tècnics de prop de 170 municipis catalans. El regidor de Cultura martorellenc, Sergi Corral, explica que “ha estat molt profitosa per conèixer els serveis que la Generalitat posa a disposició dels municipis, intercanviar impressions amb el conseller i els caps d’àrea de cada departament, conèixer les novetats i establir una primera presa de contacte entre regidors de cultura de diferents poblacions”.

D’entre els punts plantejats en la Trobada ha sorgit l’objectiu de fomentar sinèrgies entre municipis que en permetin una major cohesió, i la col·laboració en projectes comuns. De l’entorn martorellenc, també han estat representades les localitats de Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat, Abrera i Collbató.