Martorell protagonitza aquest vespre el programa ‘L’Amo del Poble’ de 8tv

5966
'L'Amo del poble'
'L'Amo del poble'

La cadena privada 8tv emetrà aquesta nit, a les 21.50h, una nova entrega del programa L’Amo del Poble, en aquesta ocasió dedicat a Martorell. Es tracta d’un programa setmanal que combina reportatges, entrevistes i clips, referents a un poble de Catalunya i a la seva gent. Aquest espai s’havia d’emetre el passat 12 de març, però per problemes tècnics la cadena va haver de reposar el programa de la setmana anterior.

L’Amo del Poble és un programa a cavall entre un magazín i una roadmovie, dirigit per Víctor M. Romero i produït per Audivio Multimèdia per a la cadena 8tv del Grup Godó. Les seves cares visibles són Elisabet Carnicé -periodista i presentadora, entre d’altres, del programa d’informació castellera Quarts de nou o el Tvist a TV3-, Toni Corvillo -actor en sèries com ara El cor de la ciutat o El Príncipe– i el seu cosí Jofre (l’actor de teatre Efrain Anglès).

El trident de presentadors “és molt variat i anirà recorrent, de punta a punta, el nostre país a bord d’una furgoneta per conèixer la realitat cultural, gastronòmica o arquitectònica dels pobles amb una dosi d’humor”, explica Elisabet Carnicé.

Elisabet Carnicé, presentadora de l'Amo del Poble'

L’equip de rodatge va ser a Martorell la passada tardor per enregistrar imatges i entrevistes. Comenta la presentadora que “serà un format transmèdia, és a dir, traspassarà la pantalla i s’estendrà a través de les xarxes socials”.

Elisabet Carnicé, presentadora de l'Amo del Poble'

A Martorell, l’equip que fa possible el programa -tres presentadors i tres tècnics- s’insereix en la darrera Festa del Roser, en la Fira de Bruixes dels comerciants de Fem Vila  i en alguns dels racons històrics més interessants del nucli antic. Elisabet Carnicé espera “que el programa caigui en gràcia, que l’espectador vegi tot el que tenim i que hem fet amb un punt de vista simpàtic, amb gags i amb aportació de l’espectador. Perquè l’amo del poble serem tots: qui veu el programa, qui veu els clips, o la senyora que passa pel carrer”.

Elisabet Carnicé, presentadora de l'Amo del poble'

El de Martorell és la quarta entrega d’un programa que es va estrenar fa quatre setmanes a 8tv, i que ja ha passat per la Vall de Boí, Ascó i la Torre de l’Espanyol.