Martorell recupera les ’12 Hores de Terror’ i les presenta al Festival de Cinema de Sitges

2601
Presentació '12 Hores de Terror de Martorell' al Festival de Sitges
Presentació '12 Hores de Terror de Martorell' al Festival de Sitges

La carpa FNAC del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges ha acollit aquest dijous la presentació de les ’12 Hores de Terror de Martorell’. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, i els membres de l’associació Cinema del Diable, Javier Vega i Sandra Reina, han estat els encarregats de difondre la recuperació d’aquesta activitat, que tindrà lloc el 27 d’octubre a la Casa de Cultura. La roda de premsa ha comptat amb la presència d’Enric Garcelán de Cine Àsia.

“Crec que està en la memòria col·lectiva de moltes generacions la celebració, fins l’any 1983, de les ’12 Hores de Terror de Martorell’. Hem pensat que era una bona idea recuperar aquesta iniciativa. Comptem amb la implicació de l’associació Cinema del Diable amb qui estem col·laborant molt estretament per crear un espai de projeccions de qualitat a la Casa de Cultura”, ha explicat Sergi Corral.

Sergi Corral, regidor de Cultura

El regidor ha destacat que “les ‘12 Hores de Terror’ estaran integrades en la celebració de la 2a Fira de Bruixes de l’associació de comerciants Fem Vila i el passatge del terror de l’Aula de Teatre. Tot plegat farà que passem un cap de setmana de por a Martorell”.

El programa preveu una taula rodona, a les 16.00h, per donar a conèixer aquesta marató de cinema i fer una reflexió sobre el gènere fantàstic. Una hora més tard, es farà un taller de maquillatge a la plaça de la Vila. Les projeccions arrencaran, a les 18.00h, amb It Follows de David Robert Mitchell; Hereditary d’Ari Aster (20.00h), i Suspiria de Dario Argento (22.00h). A partir de la mitja nit, es podran veure diferents curtmetratges realitzats per directors de Martorell i una pel·lícula sorpresa. La marató acabarà amb Train to Busan del coreà Yeon Sang-ho, segons ha avançat Javier Vega de Cinema del Diable.

Javier Vega, membre Cinema del Diable

Venda d’entrades

Les entrades es divideixen en dos blocs, de 18.00 a 00.00h, i de 00.00 a 05.00h. Per a cada bloc, les entrades a taquilla costaran 4 euros (des d’una hora abans de l’espectacle). Les entrades anticipades costaran 3 euros, general, i 2,5 euros, pel públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys o pensionista. Venda d’entrades anticipades, fins a un dia abans de cada espectacle, als punts d’informació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM): Oficines del PMSAPM a la plaça de la Vila, Complex Educatiu Torrent de Llops, Pavelló Esportiu Municipal, CIES i Complex Esportiu La Vila.