Martorell repeteix per tercer any consecutiu com la seu del millor rugby català

378

El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà dissabte les semifinals de la Divisió d’Honor catalana masculina, i serà l’escenari, per tercer any seguit, del desenllaç d’una de les millors lligues catalanes. La Federació Catalana de Rugby ha designat Martorell com la seu de les semifinals, després que els dos cursos anteriors s’hi disputessin la Lliga Kopparberg femenina i la Copa Catalunya Kopparberg. La Xarxa de Comunicació Local i la plataforma Xala oferiran els dos partits en directe.

Els semifinalistes que se la jugaran per ser a la gran final són el Gòtics, el CEU, el FC Barcelona i el Sitges RC. Els Gòtics i el Sitges, segons i primer classificat, respectivament, van aconseguir el bitllet a la semifinal en ser els dos millors conjunts de la Divisó d’honor Catalana. El FC Barcelona va tombar el CR Tarragona (36-21) i es posarà a prova contra els sitgetans. El CEU, de la seva banda, va guanyar els Químics (19-13) i buscarà la seva presència a la final contra el Gòtics.

La primera semifinal serà entre els Gòtics i el CEU (11.00h), mentre que els blaugranes i el Sitges RC tancaran amb la segona semifinal (13.00h). Per al director tècnic del rugby Club Martorell, Juan Carlos Venerio, és un orgull acollir els dos partits de dissabte, que segons diu es convertiran en una festa del rugby català.

Juan Carlos Venerio, director esportiu RC Martorell

El Rugby Club Martorell prendrà part en aquesta cita com a club amfitrió. El curs passat es van disputar a Martorell la Lliga Kopparberg femenina, que va coronar el GEIEG com a campió i el BUC, sotscampió. Fa dues, va ser el torn per a la Copa Catalunya Kopparberg, on el Poble Nou va proclamar-se’n campió per davant del Gòtics.