Martorell s’acollirà al FEDER per renovar Can Carreras, El Pla i Verge del Carme

502
Carrer Montserrat
Carrer Montserrat

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la consellera de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat, Meritxell Borràs, van reunir-se aquest dimarts per estudiar les possibilitats de finançament de cara a les inversions previstes en els pressupostos municipals per als anys 2016 i 2017.

Fonollosa ha assegurat que “hem de seguir fent obres a la via pública en els propers dos anys en tres barris: Can Carreres, El Pla i Verge del Carme. Perquè aquestes inversions tinguin el mínim cost possible per a l’Ajuntament presentarem el nostre projecte en dues convocatòries”.

Convocatòries del FEDER i PUOSC

Els Serveis Tècnics Municipals estan elaborant el projecte de remodelació de diversos carrers i places de Can Carreres, El Pla i Verge del Carme. Un projecte que es financiaria a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, conegut com a FEDER, i el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

L’alcalde explica que “en el cas del FEDER ja s’ha obert la convocatòria i Martorell s’hi acollirà mentre que el PUOSC, és una línia d’actuació de finançament que sembla que la Generalitat vol reemprendre a principis de l’any vinent”.

En la trobada hi va assistir el secretari general del departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Francesc Esteve. Fonollosa ha reconegut que “la reunió va ser molt positiva i agraïm la complicitat de la Generalitat amb Martorell”.