Martorell serà la seu dels Campionats de futbol i Copa Catalunya de futbol sala

370

Aquest cap de setmana Martorell serà l’epicentre del futbol i futbol sala català amb la disputa dels Campionats de Catalunya de futbol i Copa Catalunya de futbol sala que tindran lloc els dies 12, 13 i 14 de juny al Complex Esportiu Torrent de Llops i al pavelló esportiu municipal. Aquest dimarts, s’ha fet l’acte de presentació de la 6a Festa del Futbol Català amb l’assistència del president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies i l’alcalde de Martorell en funcions, Salvador Esteve.

Martorell repeteix per segona vegada com a seu de la Festa del Futbol Català. L’any 2012 el CE Torrent de Llops ja va acollir les fases prèvies dels Campionats de Catalunya benjamí i aleví, així com les finals de les altres categories mentre que el pavelló esportiu municipal va acollir les finals de la Copa Catalunya de futbol sala. Després d’un acurat procés de selecció fet per la FCF sobre diferents categories, Martorell ha estat l’escollida.

La festa més gran del futbol base

El president de la FCF, Andreu Subies ha explicat que “és l’acte més important de futbol i futbol sala base de Catalunya. Ho fem a Martorell perquè les instal·lacions que disposàvem el 2012 no són les mateixes que ara. Apostar per l’esport és la tercera pota d’una societat i agraïm a l’Ajuntament de Martorell el seu suport per a l’esport. Per això no vam dubtar mai de tornar en aquesta ciutat”.

L’alcalde en funcions Salvador Esteve ha donat la benvinguda als representants de la FCF i s’ha felicitat d’haver escollit com a seu a Martorell. Esteve ha recordat que “d’ençà en l’última vegada des de l’Ajuntament hem fet un esforç suplementari per millorar les instal·lacions esportives amb col·laboració del CF Martorell. Quan vam inaugurar la remodelació d’aquest equipament posavem aquestes instal·lacions al servei de la FCF per acollir aconteixements com aquests i n’estem molt contents”.

En l’acte l’ha acompanyat el primer tinent d’alcalde en funcions, Xavier Fonollosa.

45 partits en tres dies

Durant els tres dies de la Festa del Futbol Català es reuneixen, pràcticament, un miler de jugadors i jugadores, amb la presència de prop de 10.000 persones. Està previst la celebració de 45 partits (36 de futbol i 8 de futbol sala) amb un total de 8 finals de futbol i 9 de futbol sala. El CF Martorell serà l’amfitrió dels partits que es disputaran al CE Torrent de Llops. El president del CF Martorell, Jaume Valls ha dit que “per al nostre club és un orgull que els millors equips de Catalunya juguin a Martorell”.

En l’acte també hi han assistit el president de la Lliga Catalana de futbol sala de la FCF, José Miguel Calle qui ha explicat que “aquí em vaig formar com a persona i com a professional i és orgull que aquests campionats es juguin a Martorell”. Fins a sis partits de futbol es podran seguir en directe per Esport3.