Martorell s’implica a la 1a Trobada de la Indústria Alimentària al Baix Llobregat

316

Martorell participa aquest dijous 14 d’abril, a través del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en la 1a Trobada Indústria Alimentària al Baix Llobregat a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, a Castelldefels. Aquest acte presentarà un programa per dinamitzar la indústria alimentària a la comarca a través del projecte Promoure l’Ocupació a la Indústria Local (POIL). A Martorell s’impulsa a través del Centre de Promoció Econòmica, i el cofinancen la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i els ajuntaments del Baix Llobregat.

Els participants seran dijous des de les 09.30h i durant unes dues hores a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, al Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels, a aquesta jornada de networking i tecnologia aplicada al sector alimentari. Un servei d’orientació professional i formació gratuïta en el sector que obre la possibilitat de realitzar una estada en pràctiques a les empreses del sector i d’inserir-se laboralment.

La cita planteja com a objectiu conèixer millor les necessitats ocupacionals i de formació d’indústries alimentàries i de begudes, així com la indústria i serveis logístics vinculats, per tal d’ajustar les polítiques actives d’ocupació d’acord a la seva realitat. Alhora, pretén millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur a la comarca perquè trobin feina dins un dels sectors més actius dins l’àmbit territorial del Baix Llobregat. Combina accions d’orientació, tutorització, formació, facilita la inserció laboral a empreses i permetrà als participants conèixer empresaris i empresàries del sector.

La Trobada s’emmarca en el projecte Promoure l’Ocupació a la Indústria Local (POIL) del Baix Llobregat, en la que hi participen cinc martorellencs, i la impulsen el Consell Comarcal, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya-UPC i els ajuntaments. A Martorell, es canalitza a través del Centre de Promoció Econòmica del Molí Empresa.