Martorell vol recaptar 25.000 euros per celebrar el 25è aniversari de La Marató de TV3

470

Martorell tornarà a recaptar fons per a La Marató de TV3 que enguany celebrarà la vint-i-cinquena edició. L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, s’han reunit amb entitats i associacions locals i han acordat treballar per recaptar 25.000€, un miler per cada un dels anys que compleix la gala solidària de Televisió de Catalunya.

Després de 25 anys, aquesta iniciativa continua funcionant arreu del país i Martorell en serà una part implicada. Amb la intenció d’actuar de manera conjunta i unir forces, l’Associació de Veïns del Pont del Diable i la delegació local de la Fundació Xarxa d’Espectacles Infantil i Juvenil de Catalunya, van promoure una primera reunió amb la resta d’entitats martorellenques.

La idea és, segons explica el president del Pont del Diable, Àngel Anton, “aglutinar tots els actes solidaris i centrar-ho tot al carrer d’Anselm Clavé, entre les places de les Hores i de les Germanes Maestre i convertir-lo, el 18 de desembre, en el carrer de la Marató”. Anton afegeix que ho volen fer “respectant els trets d’identitat de totes i cadascuna de les entitats que hi volen participar”.

La iniciativa parteix de les entitats i es volen recollir 25.000€, un objectiu “molt ambiciós” segons assegura la regidora de Participació, Míriam Riera. En aquest sentit, Riera exposa que “l’ajuntament està disposat a donar el suport logístic i del tipus que faci falta”.

Després de la primera reunió entre una vintena d’associacions que han expressat el seu de desig de participar-hi, Míriam Riera reconeix que l’èxit del resultat dependrà “de la quantitat d’activitats i de la solidaritat de les persones”. El fet de sumar propostes demostra, per la regidora, que “tenim un teixit associatiu molt viu i una societat molt solidària”

Ara és el moment de recollir propostes

Les entitats i associacions interessades poden recollir i omplir una fitxa que trobaran a les dependències de la regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació, ubicada a El Círcol. S’hi pot col·laborar organitzant una activitat o bé fent de voluntaris en les que s’organitzin.

La 25a Marató de TV3 se celebrarà el proper 18 de desembre i es dedicarà a la investigació i la lluita contra l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els fons recaptats suposaran una injecció significativa en el camp de la recerca del cervell i la medul·la espinal, un àmbit complex de la biomedicina que s’aborda des de més de 15 especialitats professionals.