Martotastet farà l’activitat ‘Espai Bombolles i Maridatges Insospitats’ al Vicenç Ros

405

El Museu Vicenç Ros acollirà l’1 d’octubre (20.00h) l’Espai Bombolles i Maridatges Insospitats, dins els Racons del Vimart. Es comptarà amb la presència d’Agustí Torelló del celler d’AT Roca. Organitza la plataforma Martotastet, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. Venda anticipada d’entrades fins el 28 de setembre.

L’esdeveniment permetrà descobrir el Clàssic Penedès Mètode Tradicional amb l’enòleg Agustí Torelló d’AT Roca, un dels impulsors d’aquest segell. Hi haurà degustació d’espumosos maridats amb platets gastronòmics de la plataforma Martotastet.

Clàssic Penedès

Els productes amb la marca Clàssic Penedès refermen el terrer de procedència, l’agricultura ecològica, l’ús de varietats tradicionals del Penedès i la condició que, per a sortir al mercat, aquests escumosos tinguin un mínim de quinze mesos de criança en ampolla (per tant, tots els Clàssic Penedès són reserva). Amb aquests valors de qualitat i sostenibilitat volen seduir empreses cavistes petites i mitjanes enfront de les grans marques, que dominen el sector cavista.

Els escumosos DO Penedès amb la distinció Clàssic Penedès procedeixen de set subzones: Marina del Garraf, Massís del Garraf i Costers d’Ordal, Conca del riu Foix, Costers de Montmell, Serra d’Ancosa, Conca del riu Anoia i Valls del Bitlles Anoia.

Tiquets

Venda de tiquets (8 euros) fins el 28 de setembre a: Aqqua restaurant, Taps i Tapes, La Taperia, Cal Simó, Va de gla, Les Vinyes i Celler d’en Xavi, o bé el mateix dia. Aforament màxim 80 places.