Matrícula oberta a l’Escola Municipal de Música per al curs 2015-16 fins el 26 de juny

518

L’Escola Municipal de Música ha iniciat el període de matriculació per al curs 2015-2016 i oferta tallers per a nadons, sensibilització, ensenyament bàsic, aprofundiment, nivell avançat, instrument, conjunt instrumental o coral, teatre musical i taller d’audició. El període de matriculació és obert fins el 26 de juny i a partir de l’1 de setembre quan es tornin a obrir les dependències de Cal Nicolau.

“L’oferta educativa de l’Escola Municipal de Música comença per als més petits amb el taller de música per a nadons, una activitat per aprendre a gaudir la música amb els pares. Hi ha tres grups de sensibilització, des de 3 fins als 7 anys. L’Ensenyament bàsic, de 8 a 13 anys, oferta coneixements de la música i la participació en conjunts instrumentals”, ha explicat el director de l’Escola Municipal de Música, Manolo Forniés.

Cursos amb instruments

En el curs d’aprofundiment, de 14 a 18 anys, i el curs d’adults, a partir de 19 anys, s’hi poden inscriure alumnes que vulguin desenvolupar diferents aspectes musicals com a eina per la pràctica instrumental no professional. El curs de nivell avançat està dirigit a alumnes que es vulguin dedicar professionalment a la música.

El conjunt instrumental o coral, a partir de 12 anys, és per aquelles persones que vulguin participar en un grup musical de l’escola o combo. “Dos darrers tallers són: musical, per a nois i noies de 10 a 17 anys, i d’audició, per a adults i joves amb o sense coneixements musicals”, ha dit Forniés.

A l’Escola José Echegaray oferta dos cursos: sensibilització, de 4 a 7 anys, i curs de guitarra, de 8 a 12 anys. El preu de la matrícula és de 50 euros i la quota mensual té un cost des de 20 a 118 euros.

L’Escola Municipal de Música, amb seu a Cal Nicolau, està oberta de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts de 10.00 a 12.30h. Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 775 19 48 o bé al correu electrònic escolademusica@martorell.cat.