Mercè Morera diu adéu a 13 anys com a regidora a l’Ajuntament de Martorell

496

La regidora d’Ensenyament, Gent Gran i Salut de l’Ajuntament de Martorell, Mercè Morera, va acomiadar-se del càrrec aquest dilluns al vespre en el transcurs del Ple Municipal. Morera deixa de ser regidora per motius personals, després de 13 anys de presència al consistori. Durant la sessió la regidora sortint va agrair el suport d’alcaldes, regidors, treballadors municipals i ciutadans que li han dipositat confiança. També va rebre paraules d’elogi i de suport de la majoria de portaveus municipals.

“El valor de les coses no està en el temps que duren, sinó en la intensitat en què succeeixen. Crec que he fet la meva feina amb professionalitat, rigor, eficàcia, dignitat i justícia. Espero haver estat a l’alçada. En tot cas, sempre he fet el que tenia a l’abast perquè els martorellencs visquin cada cop millor”. Aquestes van ser algunes de les paraules pronunciades en la darrera intervenció de Mercè Morera com a regidora de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Ajuntament de Martorell.

En el seu parlament final, Morera va agrair el suport d’alcaldes, de regidors, de treballadors municipals i de tota la gent amb la que ha coincidit en les àrees municipals que s’ha encarregat de gestionar. Va recordar, emocionada, el desaparegut company Manel Caballero i “les tres persones més importants de la meva vida: el meu pare, la meva mare i la meva parella”.

Fonollosa: “has estat una excepcional regidora”
Morera deixa la regidoria per motius personals després de quasi 13 anys consecutius –els 4 primers a l’oposició i els 9 restants com a regidora amb càrrec en representació de CDC-. Va accedir al consistori el juny de 2003, a l’igual que l’alcalde Xavier Fonollosa, qui va destacar d’ella que “des d’aleshores hem compartit molts moments. Vull agrair-te tota la teva tasca, que ha estat molta i molt ben feta. Has estat una excepcional regidora”. El regidor i company de partit Lluís Esteve destacava d’ella ser “una persona compromesa, amb una gran vocació de servei a les persones”.

Els portaveus elogien la seva tasca
Diversos portaveus també es van voler afegir a aquest reconeixement. El republicà Adolf Bargués va destacar de la Mercè Morera “el seu punt d’altruisme amb la cultura i la societat civil, formant part d’entitats i sent regidora alhora, amb una valoració molt positiva”. El portaveu del PSC Lluís Tomás, va dir que “ha estat un orgull conèixer la Mercè, amb la que hem coincidit en moltes coses”. José Simón, de Movem Martorell, li va “agrair la tasca feta els darrers 13 anys” i Francesc Arpal, del PP, va dir que “respectem la decisió personal que ha près i li desitgem el millor en la nova etapa”.