Més de 2.000 persones es preparen per desfilar dissabte al Carnaval més creatiu

577

El Carnaval Martorell és creatiu aplegarà més de 2.000 persones i una quarantena de colles que ultimen els detalls de les seves disfresses per lluir-les dissabte durant la rua. L’Esplai Guspira espera la participació d’un centenar de famílies al Carnaval infantil que celebraran diumenge, a la plaça de Les Cultures.

La irreverent festa de la disbauxa arrencarà dissabte, a la plaça de la Germana Sant Ramon, amb la trobada de comparses (16.00h). L’Esplai Guspira s’encarregarà de fer el pregó de Carnaval, amb motiu del 10è aniversari de l’entitat (17.30h) i, a continuació, les disfresses serpentejaran pels carrers i places de Martorell.

La cercavila passarà pel carrer Mur, avinguda Germans Martí, plaça del Vi, carretera de Piera, avinguda Montserrat i Ca n’Oliveras. Durant la rua, els membres del jurat aniran observant les disfresses i, en arribar a Ca n’Oliveras, es farà el veredicte i lliurament de premis (20.30h).

Es lliurarà un premi a la colla amb la millor disfressa (500 euros), un premi a la colla més simpàtica, divertida, dinàmica i ballaria (350 euros), un tercer premi a la colla que millor representi el lema del Carnaval (200 euros) i el premi especial de la regidoria de Salut (200 euros).

A les 21.00h, començarà el sopar de colles i ball de Carnaval sessió familiar. A les 01.00h, s’iniciarà la sessió golfa a la Nau 2 per a majors de 16 anys. Cal recollir invitacions a les Oficines d’Atenció al Ciudatà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones.

Carnaval infantil diumenge

Diumenge a les 10.00h a la plaça de Les Cultures, els menuts i les seves famílies podran continuar vivint l’ambient amb el Carnaval infantil que organitza l’Esplai Guspira, sota el lema 10 anys creant Guspira amb l’Esplai, una proposta que combina un pregó, un ball de disfresses, una rua pels carrers del barri del Camí Fondo (carrer Corbera de Llobregat, l’avinguda del camí Fondo i carrer d’Esparreguera) i el lliurament de premis a les millors vestimentes.

El concurs de disfresses repartirà tres premis: a la disfressa més original, al nen o nena més simpàtic i a la millor disfressa feta amb materials reciclats.