Més de 200 gimnastes es donen cita a Martorell en la sisena jornada de gimnàstica escolar

1494
Sisena jornada gimnàstica artística escolar
Sisena jornada gimnàstica artística escolar

El Pavelló Esportiu Municipal ha estat l’escenari de la sisena jornada de gimnàstica escolar del Baix LLobregat, una jornada que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat. El Martorell Gimnàstic Club, amb prop d’unes 30 gimnastes, ha estat l’amfitrió de l’avantpenúltima entrega d’aquesta competició.

Les categories dels gimnastes participants han estat la P5 exhibició, prebenjamí (masculí i femení), infantil (masculí i femení), cadet i juvenil. A la pista central del pavelló, els gimnastes infantils han obert el foc, amb les proves de salt, barra/minitramp i terra. En aquestes categories s’han pogut veure els primers gimnastes de categories masculines.

Proves doblades

La particularitat de la jornada d’avui ha estat que s’ha hagut de doblar les categories. A causa de l’alt nombre de participants, el Martorell Gimnàstic Club, l’entitat organitzadora (sota l’aixopluc del Consell Esportiu del Baix Llobregat), ha optat per tenir dos participants de cada categoria fent el seu exercici alhora. Així, la jornada ha seguit l’horari previst.

Els gimnastes més petits, d’edats P5 i prebenjamins han estat els següents a actuar, mentre que la segona part de categoria prebenjamí i P5 d’exhibició han tancat la jornada al Pavelló Esportiu Municipal.

7 podis martorellencs

Pel que fa a les actuacions de les gimnastes martorellenques, Marta Coca ha estat la segona classificada en infantil femení A Open. En prebenjamí femení A Open, Astrid Pascual, Gemma Ruiz i Eire Cruces han vestit el podi de color martorellenc. En la classificació per equips, el Martorell Gimnàstic Club ha situat dos dels seus equips en la primera i la segona posició. Paula Pérez, Astrid Pascual, Daniela Entich i Gemma Ruiz han estat les millors, mentre que Arlet Vives, Sara Martín, Laia Molina i Eire Cruces han format el segon millor conjunt. I també per equips, en prebenjamí femení A, l’equip de Sira de Miguel, Núria Murillo, Lola Tio i Ainhoa Borje han estat el tercer millor conjunt.

Després de la jornada d’aquest matí, les de Vilanova i la Geltrú, el 22 d’abril, i de Sant Andreu de la Barca, el 28 d’abril, tancaran la competició que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat.