Més de 30 equips de futbol femení trepitjaran el Torrent de Llops en el 3r Torneig Ciutat de Martorell

1365
Torneig futbol femení CF Martorell
Torneig futbol femení CF Martorell

El Club de Futbol Martorell celebrarà el proper dissabte, 22 de setembre, la 3a edició del Torneig Femení Ciutat de Martorell. Per segon any consecutiu, el Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà la primera gran cita del futbol femení de la temporada abans que doni inici la lliga regular. Clubs referents del futbol femení base, com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CD Fontsanta-Fatjó, l’Escola Manu Lanzarote o el Sant Gabriel, seran presents a Martorell.

La cita, que va començar ara fa quatre anys, arriba a la seva 3a edició (fa dues temporades no va poder-se celebrar) amb un sistema de competició de fins a 32 equips, de categoria aleví i infantil, que trepitjaran els camps de futbol 7 de què disposa el Complex Esportiu Torrent de Llops. La participació blanc-i-vermella serà amb tres equips: un de categoria aleví i dos més en categoria infantil.

Lligueta prèvia i eliminatòria

El torneig està previst en el format de lligueta en la fase de grups. Després, els millors de cada grup passaran als vuitens, els quarts de final, les semifinals i la gran final. Els primers partits estan previstos per a les 9.00h. Durant el migdia es farà una aturada per dinar i els últims partits arribaran cap a les 19.00h de la tarda, quan és previst que se celebrin les finals de cada categoria.

Segons el coordinador de la branca femenina del CF Martorell, Carlos Prats, aquesta competició convertirà Martorell, durant tot el dissabte, en l’epicentre del bo i millor futbol base femení català.

Carlos Prats, coordinador branca femenina CF Martorell

Prats ha reconegut que els clubs que van formar part d’edicions anteriors del torneig han tornat a interessar-se en ser-hi. Això, diu, li ha facilitat la feina a l’hora de tancar-ne els participants.

Carlos Prats, coordinador branca femenina CF Martorell

En l’edició anterior, el RCD Espanyol en categoria aleví i el FC Barcelona en categoria infantil (amb la martorellenca Laia Martret en les seves files) van proclamar-se campions del segon torneig Ciutat de Martorell. És previst que unes 400 jugadores passin pel CE Torrent de Llops durant tota la jornada.

Torneig solidari

La novetat d’enguany és el vessant solidari del torneig. El CF Martorell col·laborarà amb Creu Roja Baix Llobregat Nord en la recollida de material d’higiene i de material escolar. Així, els equips participants i qualsevol persona que assisteixi al torneig podran dipositar en el contenidor de l’entitat hospitalària productes per cobrir aquestes necessitats.