Més de 300 infants passaran l’estiu en els diferents campus esportius dels clubs martorellencs

1050
Campus Sala5 estiu 2018
Campus Sala5 estiu 2018

Els campus d’estiu dels clubs martorellencs han engegat aquesta setmana. Més de 300 participants gaudiran, durant cinc setmanes i fins que acabi el mes de juliol, d’activitats esportives i lúdiques relacionades amb la disciplina escollida.

El més multitudinari és el del Club de Futbol Martorell, que compta amb dues opcions. Al campus matinal, de 9.00h a 17.00h, es treballen aspectes tècnics i tàctics. A banda dels exercicis dins del terreny de joc, els jugadors i jugadores gaudeixen d’excursions, xerrades sobre els valors de l’esport, visites d’exjugadors i entrenadors. Les sessions estan supervisades per tècnics qualificats i per dues psicopedagogues, que guiaran els participants en les activitats. Més de 130 jugadors i jugadores hi prendran part fins la darrera setmana de juliol.

La segona opció és el campus de tecnificació de tardes, a càrrec del coordinador de futbol 7 de l’entitat blanc-i-vermella, Pedro Sáez. Amb més de 25 participants, aquest campus ofereix sessions més tècniques i que estan dedicades a perfeccionar aspectes del joc.

El Club Bàsquet Martorell torna a confiar en l’empresa GLT Sports per dur a terme la seva oferta estiuenca. En total, compta amb 50 inscrits repartits en cinc torns, cinc setmanes, i les activitats tenen a veure amb alguns aspectes determinats del bàsquet, com la millora en el llançament. Per altra banda, també tindran sortides durant la setmana.

Rècords històrics de participants

En futbol sala, el campus del Sala5 Martorell reuneix 71 jugadors, rècord històric en els campus d’estiu de l’entitat vermella. Amb Ferran Maya com a novetat en la coordinació, el club ofereix cinc setmanes de futbol sala, visites de jugadors de Primera Divisió i sortides lluny de Martorell.

Pel que fa al Club Handbol Martorell, és la segona entitat amb més participants, 71 en total. El club groc-i-negre ha engegat amb uns 50 jugadors i jugadores, però creixerà cap a la primera quinzena del mes de juliol. La sortida a partinar sobre gel o a fer handbol a la gespa són dos dels plats forts d’aquest campus, que té lloc a les Instal·lacions Esportives Municipals.

A la piscina del Complex Esportiu La Vila tenen lloc dos campus més. Per una banda, el del Club Natació Martorell, amb 45 inscrits. Cada setmana marxaran d’excursió i es combinen les activitats dins i fora de l’aigua, i d’altres més espectaculars com aigües obertes, hoquei subaquàtic, natació amb aletes i salvament i socorrisme. Pel que fa al Martorell Pàdel Club, 32 esportistes seran en el primer campus de l’entitat, uns 18 nens i nenes per setmana.