Més de 40 equips i prop de 600 jugadors del CF Martorell, a escena en la presentació del curs 2018-2019

1874
Presentació CF Martorell
Presentació CF Martorell

El Club de Futbol Martorell ha presentat aquest matí els més de 40 equips i 570 jugadors que conformen la disciplina blanc-i-vermella aquesta temporada. El Complex Esportiu Torrent de Llops ha acollit avui la desfilada dels 41 equips del curs 2018-2019, un acte en què s’ha homenatjat dues figures clau dels inicis del club i en què jugadors, familiars i cos tècnic s’han reunit alhora al camp 1.

El club presidit per Josep Ramon Vigueras ha començat puntual l’acte, en què el presentador Pep Callau, l’speaker del FC Barcelona, ha donat la benvinguda a tots els conjunts del club i els seus responsables (80 entrenadors en total). La desfilada dels primers equips, masculí i femení, de la mà dels promeses, els més petits del club, ha tancat la presentació de tots els futbolistes blanc-i-vermells.

Presentació CF Martorell
Presentació CF Martorell

Enguany, el club martorellenc compta amb 2 equips promeses, 4 prebenjamins, 7 benjamins, 9 alevins (8 masculins i 1 de femení), 7 infantils (5 masculins i 2 femenins), 4 cadets (4 masculins), 5 juvenils (3 masculins i 2 femenins), 2 sèniors (1 masculí i un femení) i un equip de veterans. En total, més de 570 jugadors i un cos tècnic de 80 entrenadors.

Record per a dos figures il·lustres

En l’acte d’aquest matí, el CF Martorell ha tingut dos records especials. El primer ha estat per a Jose Maria González Aretio, qui va ser el soci fundador de l’actual CF Martorell, després de la fusió entre la UE Martorell i l’Spòrting Martorell. González Aretio va morir el passat mes de juliol i la seva vídua, Josefina Navarro, així com els familiars que l’acompanyaven, han rebut un ram de flors de mans per part del club. El Cant dels Ocells ha sonat al CE Torrent de Llops per recordar Aretio.

Presentació CF Martorell
Presentació CF Martorell

El segon ha estat per a Pedro Pérez Sánchez “Perete”. La seva vídua, Araceli Ovejero, ha estat obsequiada també amb un ram de flors per la tasca del seu marit en la creació de l’himne de l’entitat, que s’ha reproduït amb tots els jugadors del club a sobre del terreny de joc.

Presentació CF Martorell

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, així com la regidora d’Esports, Belén Leiva, han acompanyat el president blanc-i-vermell i el directiu de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jaume Plaza, en el torn de parlaments.

El màxim dirigent del club Josep Ramon Vigueras ha agraït la presència de les famílies dels homenatjats a la presentació dels equips. A més, ha destacat la feina de la junta directiva i ha animat els familiars dels jugadors a exercir l’esportivitat i practicar el fair play allà on representin el club.

Josep Ramon Vigueras, president CF Martorell

L’alcalde ha recordat que Martorell compta amb més de 3.000 infants que practiquen esport base. Els prop de 700 jugadors del CF Martorell, ha subratllat, és un molt bon exemple per conèixer la bona salut esportiva de la població.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Durant la presentació, dos grups de ball dirigits de l’Espai Dansa han amenitzat la desfilada amb actuacions musicals. La jornada ha acabat amb partits amistosos entre els equips de la base blanc-i-vermella.