Més de 500 persones prenen part a Martorell en la 25a edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

1572
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple
Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Les piscines del Centre Integral d’Esport i Salut i del Complex Esportiu La Vila s’han sumat a la 25a edició de la iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple. En total, tres piscines martorellenques de les més de 600 que hi han participat arreu del país.

El Mulla’t va néixer fa 25 anys amb la intenció de recaptar fons en la investigació de l’esclerosi múltiple i conscienciar sobre aquesta malaltia, que encara no ha trobat cura. L’acció més representativa del Mulla’t és el salt que fan els banyistes a la vorera de les piscines, i que a Martorell s’ha seguit a la Piscina Municipal d’Estiu i a la piscina del CE La Vila. A banda, durant tota la jornada els banyistes poden nedar metres i sumar-los en el còmput global de cadascuna de les piscines.

Aiguagim per seguir amb la jornada

DEsprés del salt multitudinari a la Piscina d’Estiu del CIES, la monitora del Departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), Raquel Pérez, ha impartit una classe d’aiguagim per als banyistes que han volgut sumar-s’hi. Aquesta sessió ha comptat amb unes 150 persones, una de les xifres més altes de les darreres edicions.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, que ha participat en el salt i la sessió d’aiguagim, ha destacat la vessant solidària de la iniciativa i ha admès que la fórmula “salt + classe” funciona d’una manera molt positiva.

Carmen Gómez, una banyista que ha pres part a la sessió d’aiguagim, ha reconegut que seguirà participant a aquesta iniciativa mentre el cos li permeti, perquè n’ha gaudit molt.

Carmen Gómez, banyista CIES

Una altra usuària de la Piscina d’Estiu del CIES, Carme Bea, ha destacat el gran nombre de participants i l’alta afluència de banyistes a la proposta del Mullat’ a Martorell.

Carme Bea, banyista CIES

La iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple ha aplegat 110.000 persones 625 piscines catalanes, on també s’han reunit fons per la investigació de l’esclerosi múltiple. La recaptació total ha estat de 350.00 euros, sumant-hi les aportacions individuals i la venda de merxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple.