Més de 600 persones gaudeixen de la Gala de l’Esport de Martorell al teatre d’El Progrés

791

El jugador del futbol sala Osama Chefrau (FC Barcelona) i l’atleta Sandra Checa (Martorell Atlètic Club) van ser premiats, ahir al vespre, com a millors esportistes de Martorell del 2015 i una trentena d’entitats i esportistes locals més amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva. L’Ajuntament va tenir un record especial a tres martorellencs amb gran trajectòria esportiva que van morir l’any passat: Joaquim Puig (CN Martorell), Dani Ortiz (CH Martorell) i José Moreno (Club Adfines).

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va assegurar “refermem el nostre compromís amb l’esport de casa nostra. Vull felicitar a totes les entitats i als esportistes per la tasca que feu, sobretot, en la transmissió de valors a través de l’esport”.

Després de més de 15 anys l’Ajuntament va recuperar la Gala de l’Esport. Una iniciativa que va revifar, l’any passat, el web MartorellEsport. El director de MartorellEsport i representant del jurat, Quim Miró va subratllar que “l’essència d’aquesta gala és compartir els vostres èxits perquè són els de tot Martorell”.

L’alcalde va estar acompanyat per la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, i la majoria de regidors i regidores del consistori.

Reconeixement molt emotiu
Un dels moments més emotius de la gala va ser el reconeixement a les figures de Joaquim Puig Alemany (CN Martorell), Dani Ortiz (CH Martorell) i José Moreno (Club Adfines). El públic assistent va aplaudir llargament als tres martorellencs que van perdre la vida l’any passat. L’alcalde Fonollosa i la regidora Leiva van lliurar una distinció del Pont del Diable i un ram de flors als familiars.

Dos premis molt especials van ser al Club Bàsquet Martorell (equip Special) i el Club Social Punt de Trobada, per a la inclusió social.

Osama i Checa, millors esportistes
Osama Chefrau (FC Barcelona) va ser un dels protagonistes de la gala recollint dos premis com a millor esportista masculí i com a campió d’Espanya sub19, que va lliurar-li l’alcalde Fonollosa. D’altra banda, Sandra Checa (Martorell Atlètic Club) va ser premiada com a millor esportista femenina.

En la categoria d’èxits esportius sènior els premiats són: Club Futbol Martorell (sènior B), Club Bàsquet Martorell (sènior B), Israel Núñez (BTT), Raúl Martínez (CB Castellbisbal) i Ousama Chefrou i Nayim Boix (futbol sala). A més es farà un reconeixement a la figura de Valter Pereira ‘Valtinho’ (Sala5 Martorell).

En la categoria d’èxits esportius base els premiats són: Club Bàsquet Martorell (mini masculí), Club Bàsquet La Mercè (mini masculí), Sala5 Martorell (cadet A), Club Futbol Martorell (prebenjamí B, benjamí B, aleví C i juvenil A), Club Voleibol Martorell (aleví femení), Núria Marquès (Club Natació Martorell), Adrià Alonso (Joventut de Badalona) i Maria Cerezuela (JE Terrassa).

Els premis a la projecció esportiva destaquen Àurea Pino (Martorell Atlètic Club i Club Handbol Martorell) i Fran Valera (waterpolo Club Natació Martorell); Mario Fuentes (Club Bàsquet Martorell), premi a la trajectòria esportiva masculina; Sara Aparicio (waterpolo Club Natació Martorell), premi a la trajectòria esportiva femenina. El premi al millor esdeveniment esportiu ha recaigut al Club Escacs Martorell; el premi a l’èxit social, al Rugby Club Martorell; el premi a la millor presència a les xarxes socials, al Club Handbol Martorell.

Els premiats van rebre la distinció a mans de quatre esportistes d’elit: Sergio Lozano i Lubos Barton (FC Barcelona), Dídac Plana (Catgas Santa Coloma) i l’atleta Beatriz Pascual (CA Viladecans).