Més de 600 persones s’apleguen en el sopar de germanor al barri de Torrent de Llops i rodalies

401

El sopar de germanor a la plaça de Pere Teixiné va ser, novament, l’acte més destacat de la festa del barri de Torrent de Llops i rodalies que clou aquest diumenge. Durant el sopar, que va reunir més de 600 persones, es va fer un reconeixement públic al traspassat Pepe Moreno, veí del barri i qui va ser president de l’associació de veïns.

Les festes de barri no s’aturen quan avança l’estiu i aquest cap de setmana és el Torrent de Llops i rodalies qui ha fet sortir als veïns al carrer. Anit, la plaça de Pere Teixiné bullia amb més de 600 persones que van gaudir del sopar de germanor. Hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat per una bona representació de regidors del govern municipal.

Reconeixement a Pepe Moreno
El president de l’associació de veïns de Torrent de Llops i rodalies, Francisco Romero, explica que “hem superat la xifra d’assistents de l’any passat i això és molt positiu. Treballem, entre d’altres coses, per aquestes festes gràcies al suport de molts veïns i establiments del barri”. La plaça de Pere Teixiné va reunir veïns del barri i altres martorellencs que van voler assistir-hi.

Durant el sopar es va reconèixer la tasca de Pepe Moreno, expresident de l’associació de veïns del barri de Torrent de Llops. “És una persona molt estimada, que el trobem a faltar i que va dedicar-se a treballar per al seu barri i en moltes entitats de Martorell. A més, molts dels que formem part de l’associació hi som per ell”, reconeix la secretària de l’associació, Marisol Solís.

Paula García, veïna del barri, va tenir unes paraules afectuoses per a Moreno. La família va ser presents al sopar i la filla de l’homenatjat, Assumpción Moreno, va recollir una placa de reconeixement atorgada per la pròpia associació de veïns. La vetllada va acabar amb l’actuació de Dj Bala i Dj Isi.

La festa acaba diumenge
Des de divendres fins aquest diumenge l’associació de veïns de Torrent de Llops ofereix un seguit d’activitats lúdiques. Divendres va iniciar-se amb exhibicions esportives i artístiques i una vetllada amb discjòqueis fins a la matinada. Dissabte va tenir lloc un torneig de futbol sala infantil, simultànies d’escacs i dòmino, tallers i jocs infantils.

Aquest diumenge tindrà lloc una cursa infantil, amb la participació d’un centenar d’infants, i jocs aquàtics i la festa clourà amb un espectacle de pallassos i el sorteig de regals gentilesa dels comerciants de la zona, a partir de dos quarts de vuit de la tarda.
Durant tot el cap de setmana, al local de l’associació de veïns, es pot visitar una exposició de treballs de patchwork.

Durant l’any l’associació ofereix diverses activitats dirigides als veïns com ara patchwork, ioga i campionats d’escacs i dòmino. Solís diu que “l’associació és viva i i de cara al curs vinent s’ampliarà amb un taller de contes per a infants”. Una de les activitats més consolidades són el Cagatió, que es fa pels volts de Nadal. Els veïns s’hi poden associar pagant una quota anual de 10 euros.