Més de 90 candidatures competiran al 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials

797
Concurs Iniciatives Empresarials
Concurs Iniciatives Empresarials

La 10a edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials compta amb 94 candidatures del Baix Llobregat Nord. Un total de 41 candidatures són del sector serveis, 25 corresponen al sector comerç, nou candidatures a millor empresa en creació de llocs de treball i cinc candidatures com a millor parada de mercat. Les 14 candidatures presentades a idees joves pertanyen a vuit projectes de cicles formatius, quatre projectes de 4t d’ESO i dos projectes de Batxillerat.

Organitzat pel programa ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, el concurs ha superat la participació d’empreses, emprenedors i instituts de la passada edició. Ha estat impulsat pels serveis de Promoció Econòmica d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Les candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs, experts en emprenedoria i empresa, de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Delegació Baix Llobregat), Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat, Catalunya Emprèn, Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i dos representants d’Ensenyament de Serveis Territorials del Baix Llobregat per valorar les idees joves.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas, diu que “és un concurs molt interessant perquè els empresaris de la zona, fins i tot els instituts, competeixen per guanyar uns premis que poden arribar fins als 2.000 euros. Però el més important és que desenvolupen projectes que poden ser avaluats per un jurat i qualificar la feina que estan duent a terme. És una manera d’incentivar a l’empresari a crear coses noves i a compartir-les”.

Rosa Cadenas, regidora Promoció Econòmica

L’acte de lliurament de premis d’aquesta 10a edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord se celebrarà el proper 21 de novembre al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell.

Les millors empreses en creació de llocs de treball, serveis, comerç i parada de mercat aconseguiran un premi de 2.000 euros pel guanyador i pels dos finalistes un de 500 euros cadascun. A les millors idees joves de negoci, premi de 3.000 euros repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants, a més de la publicació dels projectes a un mitjà de comunicació d’àmplia difusió al territori.

Més informació

Concurs Iniciatives Empresarials