Més de tres-cents joves participen al XV Fòrum de treballs de recerca al Centre Cultural

406

El Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII, amb seu a Martorell, ha celebrat aquest divendres el XV Fòrum de treballs de recerca amb la presència de tres-cents joves de Batxillerat de set centres educatius de la zona. L’alcalde Xavier Fonollosa ha instat als joves a seguir treballant per avançar en el coneixement.

El Fòrum de treballs de recerca és una activitats que promou el Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII amb la intenció que els nois i noies s’estimulin en la recerca, l’elaboració d’un treball i l’intercanvi d’experiències donant a conèixer els resultats als alumnes dels diferents centres i poblacions del Baix Llobregat Nord.

En l’acte de benvinguda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que “aquests treballs són els que serveixen per seguir treballant amb empenta i perquè els països avancin. Espero que us hagi anat bé el curs i que tingueu un bon estiu”. Fonollosa ha estat acompanyat per la regidora d’Ensenyament i de la coordinació del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), Núria Canal.

En el seu torn, la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Mercè Parés, ha dit que “avui presenteu un itinerari que és mereixedor de ser reconegut i visualitzat. Els cicles s’acaben i ho fan amb èxit i demostra, un cop més, que el sentit de la nostra feina sou vosaltres. Aquest és el retorn al nostre sentit de servei”.

Tot seguit ha tingut lloc el lliurament de certificats a l’alumnat que presenta els seus treballs de recerca i l’actuació del grup BAL, format per Marcos González, Pol Haro i Guillem Pérez, alumnes de l’Institut El Cairat.

En aquesta edició s’han presentat més d’una nourantena de treballs de recerca de set centres educatius de Martorell, Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. De Martorell han participat tres centres: els Instituts Pompeu Fabra i Joan Oró i el Col·legi La Mercè.