Més d’un centenar de joves presenten el seu treball en l’activitat de New Dance

355

El pavelló esportiu municipal ha acollit, aquest migdia, la I Jornada de grups de New Dance, una activitat que oferta el departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). En la jornada hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

La jornada s’ha iniciat amb una coreografia conjunt d’escalfament de tots els grups participants. Tot seguit els grups prebenjamí, benjamí, aleví i cadet de les escoles Mercè Rodoreda, Lola Anglada i Juan Ramón Jiménez han realitzat una mostra de com es treballen els conceptes de ritme, memòria i coordinació.

En l’activitat les usuàries de l’activitat han estat acompanyades pels monitors Aitor Arlandi i Andrea Martínez.

El New Dance, una activitat a l’alça

El New Dance és una activitat física que combina diferents estils i tendències de ball: Jazz, Hip Hop, New Style, Salsa, Funky, Aeròbic… proposant coreografies innovadores i atractives pels usuaris.

A Martorell aquesta activitat es pot practicar a partir dels 6 anys d’edat, amb diferents grups adaptats a l’edat i nivell dels participants. Durant el curs es realitzen exhibicions obertes al públic amb l’objectiu de mostrar el treball que s’ha dut a terme durant les sessions.

Entre els beneficis que s’obtenen a través del New Dance destaquen la millora de les capacitats físiques bàsiques (agilitat, força, resistència, coordinació i flexibilitat), l’aprenentatge i millora del control postural i la sincronia dels moviments amb el ritme musical, entre d’altres.