Més d’un centenar de participants a l’exhibició de New Dance del PMSAPM

304

L’activitat del New Dance del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell ha omplert de públic familiar, aquest migdia de diumenge, el Pavelló Esportiu Municipal. L’exhibició, la segona del curs 2015-2016, és una mostra de les tècniques adquirides pels alumnes durant el segon trimestre. Hi ha assistit el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Adolf Bargués, la regidora d’Esports, Belén Leiva i la del Patronat, Núria Canal.

A l’exhibició han ballat 120 alumnes, d’entre 9 i 14 anys, de tots els grups de New Dance de les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i cadet de les escoles Juan Ramon Jiménez, Lola Anglada i Mercè Rodoreda. Les coreografies han estat dirigides per Andrea Martínez i Aitor Arlandi. Abans de cada demostració, els participants han fet una coreografia conjunta d’escalfament.

la mostra ha estat seguida per familiars i amics dels alumnes de New Dance que han omplert la graderia del Pavelló Esportiu Municipal. També hi eren els regidors socialistes de l’oposició, Lluís Tomàs i Antonio Carvajal.

El New Dance, una activitat a l’alça

El New Dance és una activitat física que combina diferents estils i tendències de ball com Jazz, Hip Hop, New Style, Salsa, Funky i Aeròbic. A Martorell aquesta activitat es pot practicar a partir dels 6 anys d’edat, amb diferents grups adaptats a l’edat i nivell dels participants.

La pràctica del New Dance ajuda a millorar les capacitats físiques bàsiques com l’agilitat, la força, la resistència, la coordinació i la flexibilitat.