Més d’un centenar d’infants participen al carnaval de l’Esplai Guspira esquivant la pluja

348

La pluja intermitent no ha impedit la celebració del carnaval infantil que promou l’Esplai Guspira en l’any de la commemoració del desè aniversari de l’entitat amb la participació de més d’un centenar de nens i nenes. Això sí, s’ha hagut de suspendre la rua pel carrer i la desfilada s’ha fet en un audtori del Centre Cultural.

La plaça de Les Cultures, primer, i l’auditori del Centre Cultural, després, han acollit el Carnaval infantil amb les seves famílies. Els més menuts han gaudit amb una actuació musical prèvia a la rua que, la pluja que ha caigut, l’ha impedit. Tot i la pluja s’ha mantingut la xifra de participants en un dels actes de commemoració del desè aniversari de l’entitat. El concurs de disfresses s’ha fet a l’auditori del Centre Cultural on s’ha omplert de gom a gom.

Desfilada a l’auditori

Víctor Cubilla, de l’Esplai Guspira, explica que “feia més de 100 dies que no plovia i ha tocat avui. Hem hagut de suspendre la rua pels carrers i hem habilitat el Centre Cultural per a fer el concurs de disfresses”. La pluja que ha caigut a primera hora també ha fet perillar l’acte, però, l’esplai ha mantingut l’activitat.

El concurs de disfresses ha repartit tres premis: a la disfressa més original, al nen o nena més simpàtic i a la millor disfressa feta amb materials reciclats. Les propostes de disfressa que han presentat els més menuts eren molt variades. En l’acte hi han assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Joventut, Cristina Dalmau.

Un Carnaval molt participatiu

El més del centenar d’infants disfressats diumenge s’han d’afegir els més de dues-mil persones, agrupades en quaranta-tres colles participants, van desfilar, dissabte, pels carrers de Martorell en la rua del Carnaval Martorell és creatiu. L’Esplai Guspira, amb motiu del seu desè aniversari, va donar el tret de sortida amb la lectura del pregó i la festa va acabar a ca n’Oliveras amb el lliurament de premis, el sopar i el ball fins a la matinada.