Més d’un miler de persones passen per una diversificada ‘Shopping Night’ a El Progrés

376

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés va aplegar més d’un miler de persones en la quarta edició de la Shopping Night, celebrada aquest passat divendres a la nit. La programació de tallers per a petits i grans, una festa de música remember i una àmplia oferta de restauració van comportar que la cita fos la més concorreguda dels darrers quatre anys. A l’espai del jard van oferir els seus productes, relacionats amb moda i complements femenins, una desena d’establiments.

Gent de totes les edats va passar-se per la pista i jardins d’El Progrés per gaudir, com ja comença a ser habitual a les darreries de juny, de la Shopping Night. Des de les 18.00 i fins a les 01.00h, l’entitat va programar tallers i actuacions infantils, una classe a l’exterior per aprendre a ballar música salsa i una festa remember amb música dels anys 80 i 90. El resultat va ser un degoteig constant de gent.

Ollé: “és l’edició més exitosa de les quatre que portem fetes”

Mònica Ollé, responsable de joventut de l’entitat, va destacar que “de les quatre edicions que portem fetes, aquesta és la que ha tingut més èxit de gent. És molt difícil quantificar-ho, però hem superat el miler d’assistents de llarg”. Ollé justificava la bona acollida de la cita en el fet que “hem portat quatre foodtracks: una de creps, una d’empanades i menjar argentí, una d’hamburgueses premium i una altra de foccacia. A més, disposavem també del servei de bar d’El Progrés i d’un establiment de cerveses artesanes”. Les taules, distribuïdes al voltant de la pista de ball, estaven completament plenes de gent a l’hora de sopar.

A l’espai del jardí, lateral a l’edifici del teatre, es van instal·lar una desena de comerços oferint productes de roba i complements femenins i infantils, tractaments i fins i tot reposteria. A l’espai del fons d’aquest sector, es va habilitar un espai chill out.