Més d’una trentena de dones assisteixen a l’inici del programa ‘Ocupa’t 4 Dones’

317

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament inicia el procés de selecció de les participants del programa Ocupa’t 4 Dones, adreçat a dones de Martorell en situació de reincorporació al mercat de treball. La sessió informativa s’ha realitzat aquest dijous al Molí Empresa amb l’assistència de 34 de les 61 dones preinscrites interessades.

El programa Ocupa’t 4 Dones és un dispositiu específic de caràcter experimental i innovador per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte Treball als barris i cofinançat pel Fons Social Europeu.

L’objectiu és oferir eines i recursos a les participants que les ajudin a desenvolupar les seves competències professionals per tal de reconduir la seva situació laboral. Durant dotze mesos les participants combinaran accions d’orientació i formació amb pràctiques en empreses, tutories i accions ocupacionals.

Totes les accions integrades en aquest programa segueixen uns fils conductors al llarg de tot el procés que són: la relació amb una mateixa, la relació amb els/les altres, la reflexió sobre el treball (remunerat i no remunerat), l’autoconeixement (sobretot el coneixement de les pròpies competències), el coneixement de l’entorn i la seva forma de relacionar-s’hi, el coneixement del mercat de treball i la seva presentació en aquest.

Enguany entre totes les dones preinscrites (61 fins al moment) es realitzarà la selecció de 40 dones per participar en el projecte, tenint en compte que durant els primers mesos les baixes que es produeixin es podran substituir amb noves incorporacions.

Preinscripció

Les dones interessades en participar encara poden realizar la seva presinscripció, omplint el formulari preinscripció online, a la pàgina web del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, o de manera presencial al mateix Molí Fariner (Camí del riu s/n).