Millora el servei de bus nocturn a la línia Barcelona-Martorell

1948
Nit Bus
Nit Bus

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona han reforçat l’oferta de transport públic de diverses línies de servei de bus nocturn que uneixen Barcelona amb les comarques del Garraf, Baix Llobregat i l’Anoia.

A l’N50 (Barcelona a Martorell), per tal de donar resposta a les necessitats dels usuaris totes les nits de l’any, es perllonga una expedició de Molins de Rei a Sant Feliu de Llobregat per enllaçar amb la línia nocturna N12 (de l’AMB).

Els caps de setmana es s’allarga l’expedició de Sant Feliu de Llobregat a Barcelona, i es fa una nova sortida entre Barcelona i Martorell a les 5.25h atès que el primer tren de rodalies de la línia R4 de plaça Catalunya cap a Martorell no surt fins a les 6.35h.

A l’N52 (Vallirana-Cervelló-Molins de Rei), es reestructura el servei eliminant el recorregut intern per dins de Molins de Rei entre les 2.00 i les 3.00h i se substitueix per un servei entre Molins de Rei i Vallirana. A més, es perllonga l’expedició de la darrera hora del servei fins a Sant Feliu de Llobregat per tal de poder enllaçar amb la línia nocturna N12 (AMB).