Molí Empresa programa 31 noves propostes formatives per a empreses i emprenedors

364

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, juntament amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les capacitats de les persones emprenedores i empreses. En aquest context, els diferents ajuntaments de la zona han programat 31 accions formatives subvencionades per dur a terme d’abril a novembre.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Enguany els 7 ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat- Ajuntament de Martorell, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- uneixen esforços per oferir formació a emprenedors i empreses realitzant la programació formativa conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal.

La major part de les accions formatives, en concret 12 de les 31 programades enguany, es duran a terme des del Molí Empresa de Martorell i s’inicien el dia 5 d’abril amb el curs Segueixo com a autònom o creo una societat a càrrec del formador Josep Ristol de la consultora Merk2, SL. Les inscripcions es poden fer, de 9.30 a 13.30h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell), a la sala de conferències del Molí Empresa.

Itineraris formatius i línies de treball

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i diferents línies de treball com sessions informatives, sessions d’acompanyament per a persones emprenedores, tallers de consolidació i creixement d’empreses i dinàmiques de networking.

Entre les diferents propostes, figuren cursos de consolidació i creixement d’empreses com per exemple: Millorar la gestió reduir despeses, Aprèn a negociar de manera efectiva, Les 20 regles d’or del Crowdfunding, Fidelitzar els clients- La clau de l’èxit, Com elaborar un pla de Comunicació i difusió del meu negoci, Endinsa’t al territori CO, Impulsant la competitivitat de les pymes i Vull vendre per Internet, però, per on començo?.

Dins els tallers de consolidació i creixement d’empreses s’ha programat a Martorell un itinerari formatiu per a pimes: El camí per optimitzar la gestió financera de la teva empresacompost per 3 tallers de formació + 1 Diagnòstic financer gratuït al acabar els tallers, per empresa participant, Gestió financera i negociació bancària, avui, Descobreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa i Descobreix les noves Fonts de Finançament Alternatives.

Els emprenedors també tenen una ampli ventall de sessions d’acompanyamentper reforçar el seu inici com Teletreball: Vols la fòrmula de l’èxit? L’oficina va amb mi, Emprenedors + 40 anys: perquè és un bon moment, Com crear la imatge del nostre Comerç, Google Adwords Express, Facebook i Twitter per emprenedors, Mentre estàs a l’atur, treballa amb les idees, Les claus per convertir una idea en negoci i Treballador autònom: informa’t de totes les obligacions i drets que tens.

També s’hi poden trobar accions amb un contingut eminentment divulgatiu de gran utilitat per a les empreses i autònoms, com ara les sessions informatives Segueixo com a autònom o creo una societat, La responsabilitat penal de la teva empresa: Corporate Compliance, Utilització simple i eficient de Certificat Digital, Signatura Electrònica i Facturació Electrònica a l’empresa, 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els hi explica, Màrqueting de guerrilla, Co-crea amb el teu client i fidelitza’l, Màrqueting directe, Fonts d’informació per una selecció de mercats d’exportació a través d’Internet, 5 Tecnologies que podem incorporar com eines d’innovació empresarial i Com aconseguir clients amb la publicitat on-line.


Finalment, s’ofereixen a Olesa de Montserrat i a Martorell, dues dinàmiques de networkingamb l’objectiu de propiciar la relació entre els participants per facilitar oportunitats empresarials com World café: activant el potencial de col·laboració tot treballant un repte comú i NetworKing Express Pro.

Consulta horaris i inscripcions de les accions formatives 2016